Detingut un home de 20 anys per cometre set furts al mateix dia a les comarques del Berguedà, Bages i Solsonès

La investigació continua oberta per tal de localitzar l’altre autor

Redacció
18 de maig del 2022
Actualitzat a la 13:50h
Detall d'un vehicle policial
Detall d'un vehicle policial | Mossos d'Esquadra
Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 15 de maig, un home de 20 anys, com a presumpte autor de set delictes de furt a les comarques del Berguedà, Bages i Solsonès. La investigació es va iniciar a finals d’abril després de tenir constància que en un mateix dia s’havien produït diversos furts a les poblacions de Berga, l’Espunyola, Solsona, Navès, Manresa i Cardona

Les unitats d’investigació de les comissaries de Berga, Solsona i Manresa van determinar que tots els fets van ser perpetrats pels mateixos autors. Entre les 19.30 i les 22 hores del passat 22 d’abril en establiments comercials, hotels i restaurants. En tots els casos distreia les víctimestapant l’objecte que volien sostreure amb una revista o un cartell i, un cop aconseguit l’objectiu, marxaven ràpidament del lloc. En total van sostreure cinc mòbils, un moneder i 500 euros d’una caixa enregistradora.
 
Finalment, els investigadors van identificar els presumptes autors i van esbrinar que tenien diversos antecedents per delictes contra el patrimoni, concretament furts a establiments comercials i de restauració. A més, en la majoria dels fets utilitzaven el mateix modus operandi. El passat 15 de maig els Mossos van localitzar i detenir un dels presumptes autors. La investigació continua oberta per tal de localitzar l’altre autor. El detingut va passar ahir, 17 de maig, a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona.


 
Arxivat a