Caïm

Redacció
08 de juny del 2015
Actualitzat a les 18:01h
990_1433779177CaimP
990_1433779177CaimP
Quan Caïm va matar Abel, eren tan pocs a la Terra que de seguida van detenir al culpable. A l'interrogatori, tanmateix, el presumpte assassí es va acollir a la cinquena esmena (aquella que resa que tot el que diguis es podrà utilitzar en contra teva i que hem escoltat tantes vegades a les pel·lícules americanes, però que a l'antic testament ja la tenien) i no va dir res. Al judici, el seu advocat, una serp que també tenia antecedents per complicitat en un delicte d'apropiació indeguda uns anys enrere, va al·legar un trastorn mental transitori i, com que no hi va haver testimonis ni acusació particular, la fiscalia va retirar la demanda i el jutge -Déu- va arxivar el cas.  I si aquesta versió no us sembla la que us van fer aprendre a catequesi, és perquè la premsa de l'època que va reportar la notícia era molt groga i sensacionalista, estava participada per un grup de comunicació celestial i va tergiversar els fets perquè no els convenia que algú quedés massa retratat.

 
 
Xavier Gonzàlez-Costa va començar a viatjar als vuit anys acompanyant a Juli Verne i a Tintin. Després, de gran, ha anat a veure si és veritat, cooperant amb la desapareguda organització “Viatgers sense Fronteres" que va presidir des de la seva fundació. És escriptor autodidacta, de formació acadèmica en el món de les ciències. Ha guanyat diversos premis de poesia i de teatre. Com a actor, porta més de vint-i-cinc obres de teatre al sarró del Garrofa, que va interpretar durant vint-i-sis Nadals als Pastorets de Berga.
 
Yorgos Konstantinou és un polipàtrida i políglot d'arrels balcàniques i empelt berlinès autotransplantat a Cercs. Treballa d'enginyer visual, cartoonista, il·lustrador, muralista, facilitador gràfic i historietista a www.imagistan.com i com educador, creador i facilitador de jocs de pau a www.irenia.net