EMPRESA

L'ACEB ofereix un servei gratuït per millorar la digitalització d'empreses

Les companyies interessades rebran assessorament de fins a 5 hores a través d’un tècnic homologat per l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat

per Redacció, Berga, Catalunya | 10 de maig de 2022 a les 17:35 |
L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB) ha estrenat un servei d'assessorament 100% subvencionat per a pimes i autònoms que tinguin necessitats en l’àmbit de la transformació digital. Es tracta del programa "Digitalitza’t", impulsat per Foment Nacional del Treball i amb el suport del Departament d’Empresa i Treball. També compta amb la col·laboració d’assessors acreditats per l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat (ACCIÓ), encarregats de realitzar un exercici de diagnosi inicial per incorporar tecnologies de la Indústria 4.0 als negocis participants.

Així, la patronal berguedana busca empreses que estiguin interessades a rebre assessorament i acompanyament en el procés de transformació digital de la seva activitat. Aquestes rebran assessorament gratuït de fins a 5 hores a través d’un tècnic homologat per ACCIÓ. Abans, però, es farà un informe de diagnosi per tal d’obtenir la informació clau per desenvolupar l’estudi adequat a les necessitats que cal resoldre o els aspectes a millorar en l’àmbit digital de cada empresa. A partir d’aquest assessorament, s’iniciaran les propostes i el camí a seguir per al negoci per digitalitzar els seus processos.


El Digitalitza’t també contempla jornades tècniques per oferir nous coneixements i informació d’interès per a la digitalització a les empreses implicades. A hores d’ara, l’ACEB ja ha iniciat diversos assessoraments a empreses que s’han interessat per millorar el seu procés de digitalització i ja n'hi ha una cinquantena que participen en el programa. Totes aquelles companyies interessades a formar part del Digitalitza't poden inscriure’s a través d’aquest enllaç.

 

Participació