Gironella inaugura un espai de «coworking» a Viladomiu Nou

Aquest dissabte, 14 de maig, es farà la jornada de portes obertes i, entrarà en funcionament, a partir del mes de juny

Redacció
10 de maig del 2022
Actualitzat a les 12:46h
L'Espai9 compta amb 8 espais de treball compartits
L'Espai9 compta amb 8 espais de treball compartits | Ajuntament de Gironella
Aquest dissabte 14 de maig, l'Ajuntament de Gironella celebrarà una jornada de portes obertes, de les 16.30 h a les 19 h, a l’Espai9, el nou espai de coworking del municipi situat a l'antiga colònia tèxtil de Viladomiu Nou, a tocar de la Torre de l'Amo. L'esdeveniment s'adreça a totes les persones emprenedores interessades en l'ús de l'equipament. 

L'espai disposa de diversos serveis: 8 llocs de treball simultanis, 2 sales de reunions, despatx i office, impressora i fotocopiadora, internet d’alta velocitat, bústia de correspondència, calefacció i és accessible. Els usuaris, a més de treballar des d’un entorn idíl·lic, podran gaudir de descomptes en l’ús d’altres equipaments municipals per poder fer presentacions, xerrades o jornades de treball.

L'equipament no entrarà en funcionament fins al mes de juny, però ja es pot fer la sol·licitud pel seu ús a través d’aquest enllaç. El regidor de Promoció Econòmica, Lluís Vall ha detallat que hi haurà tres tipologies de tarifes: mensual, setmanal i diària, amb opció d’accés a l’espai matí i tarda (de les 7.30 h a les 14 h i de les 14.30 h a les 21 h) o només en una franja. Tota la informació es pot consultar en el següent web. 
Arxivat a