Els Mossos detenen un home a Berga que duia 4 quilos de marihuana al cotxe

El detingut, que no disposava de permís de conduir, passarà a disposició judicial aquest dilluns

Redacció
09 de maig del 2022
Actualitzat a la 13:28h
Les bosses de marihuana decomissades del maleter del cotxe
Les bosses de marihuana decomissades del maleter del cotxe | Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest diumenge, 8 de maig, un home de 43 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un delicte contra la seguretat en el trànsit. El detingut duia una bossa amb 4 quilos de marihuana al cotxe i no disposava de permís de conduir.

Els fets han succeït pels volts de les dues de la matinada, durant un control preventiu de seguretat ciutadana que els agents han muntat a l'autovia C-16, al punt quilomètric 96,7, dins el terme municipal de Berga. Fonts policials han relatat que el turisme es va aproximar al control i, quan un dels agents li va donar clares indicacions perquè s'aturés, el conductor en va fer cas omís i va continuar la marxa fins que un segon agent li va tornar a donar indicacions i, finalment, va decidir aturar el vehicle.

Els agents van identificar l'únic ocupant i, després de fer les comprovacions pertinents, van esbrinar que no disposava de permís de conduir. Tot seguit, van localitzar en el maleter del turisme una bossa amb 4 quilos de marihuana. Davant d'aquests fets, se'l va detenir com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un delicte contra la seguretat viària. El detingut passarà durant aquest dilluns a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Berga.
Arxivat a