L’Ajuntament de Gironella revalida per vuitè any consecutiu el segell Infoparticipa

És un distintiu que atorga la UAB a les administracions públiques locals com a reconeixement a les bones pràctiques en les pàgines web

Redacció
29 d'abril del 2022
Actualitzat a les 16:14h
El consistori ha aconseguit 45 dels 52 indicadors que es valoren
El consistori ha aconseguit 45 dels 52 indicadors que es valoren | Ajuntament de Gironella
L’Ajuntament de Gironella ha revalidat el segell Infoparticipa per vuitè any consecutiu, aconseguint 45 dels 52 indicadors, un 86,54%, establerts pel Grup d’Investigació ComSET (Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègia i Transparència) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

En aquesta edició s’han mantingut els 52 indicadors de l’any anterior, que responen a 5 preguntes bàsiques: qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com gestionen els recursos econòmics, quina informació proporcionen sobre la província i la gestió dels recursos i quines eines ofereixen per a la participació ciutadana.

David Saborido, regidor de Comunicació i Govern obert, ha valorat molt positivament l’obtenció d’aquest segell, altra vegada i per vuitè any consecutiu, i ha remarcat que "és una mostra de l’aposta per millorar la transparència i la qualitat de la informació".

El segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la UAB com a reconeixement a les bones  pràctiques en els webs de les administracions públiques locals, ajuntaments, consells comarcals i diputacions. Amb aquesta marca de qualitat se certifica que el web municipal publica una informació que facilita saber qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació posen al seu abast, entre altres aspectes.
Arxivat a