Es constitueix la Junta Clínica de l’Hospital de Berga, un òrgan de participació dels facultatius

Podrà incidir en la presa de decisions més importants que afectin els professionals i pot ser consultat i assessorar la Direcció del centre sanitari

Redacció
28 d'abril del 2022
Actualitzat a les 19:21h
Els membres que conformen la Junta Clínia de l'Hospital de Berga
Els membres que conformen la Junta Clínia de l'Hospital de Berga | HSB
L'Hospital Sant Bernabé de Berga ha constituït la Junta Clínica, un òrgan de participació dels professionals facultatius, que té com a objectiu principal fer de consultor i assessorar la Direcció del centre en matèria d’organització assistencial, docència i recerca. També participarà en la presa de decisions més importants que afectin els professionals.

Els integrants de la Junta van ser escollits per votació dels facultatius de l’Hospital, amb una participació del 62%. L’òrgan consta de representants del bloc mèdic (Dra. Núria Rovira i Dr. Pedro Giralt), del bloc quirúrgic (Dr. Carles Sabaté i Dr. Pau Nicolau), del bloc Urgències i SEM (Dra. Sara Roca), i del bloc Serveis Centrals (Ester Comellas).

Aquest òrgan ha d’ajudar a aconseguir una millora en el circuit, les dinàmiques i la qualitat, i "és un pas importantíssim" cap a la normalització de la participació i presa de decisions compartides entre la Direcció i els professionals assistencials, segons exposa el centre en una nota de premsa.
Arxivat a