Puig-reig renova la gespa artificial del camp de futbol

També s'han fet actuacions en l'enllumenat i en la resta d'instal·lacions, amb un cost total de 220.000 euros, finançats per l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona

Redacció
28 d'abril del 2022
Actualitzat a les 11:05h
Aspecte del camp de futbol de Puig-reig amb la nova gespa artificial
Aspecte del camp de futbol de Puig-reig amb la nova gespa artificial | Ajuntament de Puig-reig
El camp de futbol municipal de Puig-reig estrena imatge. Durant els darrers mesos la instal·lació esportiva ha patit un procés de renovació amb l’objectiu de millorar-la i garantir-ne un millor ús pels esportistes i també pel públic i visitants. La principal actuació ha estat la renovació de la gespa artificial.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Puig-reig, Cristian Pérez, ha destacat que s’ha fet una "millora integral" de les instal·lacions. Així, a banda del canvi de gespa, s’han fet d’altres modificacions com l’elevació dels canons de rec; l’adequació de la zona de la graderia per al públic, reaprofitant la gespa antiga que s’ha tret del camp; l’arranjament de la graderia; la reconstrucció del mur que va cedir per un temporal i la instal·lació d’un videomarcador, fins ara, inexistent.

També s’han fet millores estètiques i dels espais, pintant i arranjant les façanes dels vestidors de l’interior del camp, i pròximament, es farà la mateixa actuació a la façana d’entrada de les instal·lacions. Una altra de les actuacions que formen part d’aquest paquet de millores és la substitució de l’enllumenat. Durant les darreres setmanes ha finalitzat la
instal·lació dels projectors de les quatre torres que s’han substituït per llums LED, amb l’objectiu d’augmentar la il·luminació del camp, per a jugadors i públic, i aconseguint a la vegada, una reducció del consum energètic de les instal·lacions.
 

S'ha reaprofitat la gespa antiga del camp per adequar la zona de la graderia. Foto: Ajuntament de Puig-reig


El cost total de les actuacions ha estat de gairebé 220.000 euros que s’han pagat amb fons propis i amb una subvenció de la Diputació de Barcelona de 105.000 euros. Tanmateix, el consistori resta a l’espera de saber si rebrà una subvenció del Consejo Superior de Deportes. De totes maneres, les actuacions no finalitzen aquí, ja que en el pressupost del 2022 hi ha prevista una partida per la compra d’un mòdul vestidor, per l’augment d’equips femenins que utilitzen el camp.

El regidor Pérez ha assegurat que les actuacions han servit per "condicionar com cal una instal·lació esportiva molt usada pel club esportiu Puig-reig, que mobilitza setmanalment una gran quantitat de gent". "Estem parlant que la gran part de les actuacions de les obres eren totalment necessàries per a la seguretat dels jugadors que fan ús del camp diàriament". Segons Pérez, "la voluntat del consistori és continuar treballant per seguir adequant, de mica en mica, el conjunt d’instal·lacions esportives del municipi".
Arxivat a