Diverses detencions a Berga en el marc d'un dispositiu dels Mossos contra el tràfic de drogues

L'operació se salda amb 26 detinguts i 29 entrades a propietats de la Catalunya Central, entre les quals n'hi ha també de l'Espunyola

Joan Obiols
27 d'abril del 2022
Actualitzat el 12 de maig a les 9:32h
Escorcoll dels Mossos d'Esquadra a la barberia M&M del carrer Major de Berga
Escorcoll dels Mossos d'Esquadra a la barberia M&M del carrer Major de Berga | Joan Obiols
El dispositiu policial contra una organització criminal dedicada al tràfic de drogues a la Catalunya Central ha finalitzat amb un balanç de 26 detinguts i 29 entrades en propietats. Aquestes s'han produït principalment a Berga i Manresa, però també n'hi ha hagut a l'Espunyola, Solsona, Horta d'Avinyó i Sant Joan de Vilatorrada, segons han informat fonts policials. A la capital berguedana s'haurien produït, almenys, dues detencions. Durant l'operació s'han intervingut diferents tipus de drogues, principalment marihuana, però també cocaïna. La investigació continua oberta i es manté el secret d'actuacions.

L'operació ha començat aquest dimecres al volt de les 7 del matí, amb el desplegament de 250 agents en diferents punts de la Catalunya Central. A Berga, la presència de furgonetes dels Mossos i policies armats pel carrer ha provocat confusió i ha posat en alerta diversos veïns que ho han explicat a través de les xarxes socials. La capital del Berguedà ha estat una de les poblacions de la regió, juntament amb Manresa, on s'ha fet un major nombre d'escorcolls. Segons ha pogut saber NacióBerguedà, s'han fet registres al carrer Major, Verge de la Salut, Buxadé, Santa Magdalena, diverses zones del barri vell i Gran Via, a l'alçada de contribucions.
 

Registre dels Mossos d'Esquadra al carrer Verge de la Salut a Berga Foto: Joan Obiols


Durant el matí, s'han produït, almenys, dues detencions a la ciutat en els registres a un habitatge del carrer Verge de la Salut (el Vall de baix) i a la barberia M&M del carrer Major, on els Mossos han forçat la persiana i la porta per entrar-hi.
Arxivat a