Màgia, música, cine i teatre marcaran el segon trimestre del Culturitza’t de Gironella

El festival compta amb 9 espectacles que s'allargaran fins al 25 de juny

Redacció
19 d'abril del 2022
Actualitzat el 21 d'abril a les 0:19h
L'Escola de Música de Puig-reig i l'Aula Associada de Gironella protagonitzaran el concert
L'Escola de Música de Puig-reig i l'Aula Associada de Gironella protagonitzaran el concert | NacióBerguedà
El Culturitza’t, el cicle d’activitats culturals de Gironella, manté la programació estable aquest segon trimestre amb un total de 9 espectacles que inclouen màgia, música, cinema i teatre.

En aquesta segona part del festival, com a gran novetat s'hi inclouen els actes culturals organitzats per les entitats del municipi, a part dels que impulsa l'Ajuntament de Gironella. El tret de sortida de la programació d’aquest segon trimestre va ser el concert d’Opia de Marcel Fabregat, en el marc del Festival Up Berguedà. Aquest cap de setmana, coincidint amb Sant Jordi i Sant Marc, la Closca Teatre representarà "Jo, Cyrano", una versió del text teatral de Cyrano de Bergerac d’Edmon Rostandse; paral·lelament, se celebrarà el Vermusic a l'Ermita de Sant Marc. La pel·lícula "Bon dia món", dins del CineXic, una iniciativa d’Òmnium Cultural per fomentar el cinema infantil en català tancarà la programació del mes d’abril.

Al maig arribarà un dels plats forts, el festival de màgia "Magikae", amb tallers, xous i espectacles itinerants que ompliran els carrers del municipi. El 29 de maig, l'aula associada de música de Gironella i l'EMM de Puig-Reig protagonitzaran "Nora i el Jazz". El 4 de juny, tornarà el cinema infantil sense pares i mares amb la pel·lícula "Jumanji", i el mateix cap de setmana, hi haurà un concert amb la Coral la Vall de Sant Climent de Llobregat, organitzat per la Coral Estel de Gironella. El concert "Passejant amb en Llach", del Grup Vocal V9 i la V9 Band posarà el punt final a la programació d’aquest trimestre, el 25 de juny.

Les entrades ja estan a la venda i es poden comprar en línia a la pàgina web del festival, o físicament a l’Ajuntament de Gironella, al Casal Cívic La Llar i a la Biblioteca de Gironella pagant exclusivament amb targeta. 

 
Arxivat a