Els Nans Nous es fan una fotografia de família per celebrar els 125 anys

La comparsa ha convocat tothom qui hagi participat o saltat alguna vegada amb els Nans

Aida Morales
06 de juny del 2015
Actualitzat a les 20:24h
Fotografia de família per celebrar l'aniversari dels Nans Nous
Fotografia de família per celebrar l'aniversari dels Nans Nous | Aida Morales

Fotografia de família per celebrar l'aniversari dels Nans Nous Foto: Aida Morales


Totes les persones que han participat o saltat alguna vegada a la comparsa dels Nans Nous s'han aplegat aquest dissabte al migdia a la plaça de Sant Pere per fer-se una fotografia de família. Aquesta, segons ha explicat el cap de colla de la comparsa, David Cussà, és un acte simbòlic per celebrar els 125 anys, que se suma a les sorpreses que ja es van fer dijous de Corpus durant la Patum Completa del vespre. 

Aquest dissabte, s'han pogut trobar antics balladors de la comparsa molt il·lusionats per l'efemèride. De fet, durant aquesta Patum s'ha intentat recuperar l'essència del passat amb la inclusió de diversos elements. Un d'ells, per exemple, ha estat la instauració de les ulleres a la Vella a la primera Patum de Lluïment, o l'ús de la vestimenta antiga a la Patum del vespre. 

Dijous, aquesta comparsa va sorprendre tothom amb una entrada especial a la plaça. La parella dels joves va aparèixer a la cantonada de la Pastisseria Pujol il·luminada amb un focus,  mentre que la Vella i l'Enterramorts van començar a avançar fins al centre de la plaça des de l'Ateneu. Durant el primer salt de Patum, els quatre Nans Nous van ballar a les fosques, com es feia antigament, aconseguint una emotiva simbiosi entre història i modernitat.
 

Fotografia de família dels 125 anys dels Nans Nous Foto: Aida Morales

 

Tothom s'aplega darrere dels Nans Nous per a la fotografia de la celebració dels 125 anys Foto: Aida Morales

Arxivat a