Berga entrega els títols de patumaire i patumaire d'honor

37 persones són reconegudes pels 10 anys d'implicació en la festa i 14 més pels 25 anys

Aida Morales
06 de juny del 2015
Actualitzat a les 16:35h
L'alcalde en funcions de Berga, Juli Gendrau, entregant un títol de patumaire
L'alcalde en funcions de Berga, Juli Gendrau, entregant un títol de patumaire | Aida Morales

L'alcalde en funcions de Berga, Juli Gendrau, entregant un títol de patumaire Foto: Aida Morales


Com el dia del Ple de l'Ascensió, la sala de Plens de l'Ajuntament de Berga s'ha omplert de gom a gom aquest dissabte al migdia per acollir l'entrega de títols de patumaire i patumaire d'honor. En total 37 commemoracions del primer i 14 del segon, que s'han lliurat a aquelles persones amb una trajectòria i implicació reconeguda en el desenvolupament de la festa al llarg de 10 i 25 anys. 

Al capdavant, els administradors dels quatre barris i tots els regidors de l'Ajuntament de la ciutat, exceptuant el del Partit Popular català (PPC), Joan Antoni López Noguera, que han presidit l'entrega, així com el reconeixement dels premis del 41è Concurs de Cartells. 

 

La sala de Plens de l'Ajuntament de Berga repleta de gent per rebre els títols de patumaire i patumaire d'honor Foto: Aida Morales

Els guardonats d'enguany amb el títol han estat Maria Josep Rey, Sílvia Miramunt, Xavier Molano, Guillem Canal, Joan Pujols, Lluís Bargués, Sergi Flotats, Albert Picas, Èric Riba, Marc Tuneu, Albert Cortés, Xavier Majoral, Dani Sala, Pau Mellado, Rosa Maria Romera, Jordi Riu, Abel Rodríguez, Queralt Alsina, Anna Bars, Isaac Bozoch, Elisabet Capdevila, Rebeca Descarrega, Ricard Fornell, Xavier Gonfaus, Meritxell Isach, Elisabet López, Ester López, Toni López, Glòria Martínez, David Montenegro, Vanessa Mora, David Peñalver, Arnau Pons, Oriol Pujol, Teresa Maria Reig, Laura Serrat i Jordi Badia. 

Pel que fa a les commemoracions de patumaire d'honor, han estat per Maria Alba Boixader, Josep Corbera, Antoni Font, Mariano Galindo, Jordi Guitart, Montserrat Magrané, Daniel Massana, Àngel Mateos, Roger Pagerols, Ismael Peraire, Ignasi Rafart, Raquel Tulleuda, Marc Vallejo i Marc Vilà. 

Una vegada finalitzat aquest acte protocolari, la plaça de Sant Pere s'ha omplert amb la fotografia dels 125 anys dels Nans Nous, així com amb l'actuació dels Turcs i Cavallets.
 

El regidor Ramon Camps lliurant un dels títols de patumaire Foto: Aida Morales

 

El regidor de la CUP, Francesc Ribera, lliurant un dels títols de patumaire Foto: Aida Morales

 

Les administradores dels quatre barris entrant a l'Ajuntament Foto: Aida Morales

Arxivat a