Un mort i dos ferits crítics en un accident entre 4 vehicles a la C-16, a Bagà

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'incident a les 14.30 h, en el punt quilomètric 118,5 de la C-16, que ha provocat el tall de la via en els dos sentits de la marxa durant 4 hores

Joan Obiols
13 d'abril del 2022
Actualitzat a les 20:28h
L'accident ha provocat el tall del Túnel del Cadí en els dos sentits de la marxa
L'accident ha provocat el tall del Túnel del Cadí en els dos sentits de la marxa | ACN
El Servei Català de Trànsit ha informat aquest dimecres a la tarda d'un sinistre viari mortal a la carretera C-16, al punt quilomètric 118.5, a l’altura de Bagà. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 14.30 h. El pas en aquest punt s'ha hagut de tallar, un fet que ha provocat cuesde més de 3 quilòmetres en cada sentit. També s'ha tallat el trànsit a la boca nord del Túnel del Cadí direcció al Berguedà, que ha causat aturades des de Riu de Cerdanya. Finalment, la via s'ha reobert per complet a les 18.37 hores, després de la retirada de la via dels turismes implicats. Així, la carretera que uneix el Berguedà i la Cerdanya ha quedat tallada durant 4 hores.

Segons les darreres informacions de Mossos d'Esquadra, l'accident ha estat una col·lisió frontal amb dos turismes i posteriorment dos turismes més hi han col·lidit per encalç. A conseqüència, ha mort el conductor d’un dels turismes. Es tracta de J.S.F., un home de 64 anys i veí de Terrassa. A més, dues persones han resultat ferides en estat crític i han estat traslladades als hospitals de la Vall d’Hebron de Barcelona i Parc Taulí de Sabadell, respectivament. Dues persones més han resultat ferides en estat menys greu i traslladades a l’Hospital de Berga.

Arran de la incidència, s’han activat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals han efectuat tasques d’excarceració, i cinc ambulàncies i dos helicòpters del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).
 
Aquest és el tercer accident de trànsit que es produeix a la C-16, a l'alçada de Bagà, en menys d'un mes. Amb aquesta víctima, ja són 38 les persones que han mort a la xarxa viària interurbana de Catalunya (dades provisionals) des de l'1 de gener del 2022.
Arxivat a