Avià jubila el secretari municipal Ramon Xandri, després de gairebé 50 anys al càrrec

L'Ajuntament li ha organitzat un acte d'homenatge en reconeixement a "la seva incansable labor i servei al municipi"

Redacció
12 d'abril del 2022
Actualitzat a les 17:54h
L'Ajuntament ha organitzat un acte d'homenatge a Ramon Xandri
L'Ajuntament ha organitzat un acte d'homenatge a Ramon Xandri | Ajuntament d'Avià
L’Ajuntament d'Avià diu adeu a Ramon Xandri, el secretari municipal que aquest dimarts s'ha jubilat als 63 anys i després de gairebé 50 anys servint al consistori. De fet, ha estat l'únic secretari que ha tingut l'administració avianesa des de la transició.

La corporació li ha reconegut la feina feta en un acte que ha tingut lloc aquest dilluns aprofitant la celebració de la darrera junta de govern, l'última que Ramon Xandri ha donat fe. A la junta s'hi ha convidat els representants de la resta de grups municipals. L'alcaldessa Patrocini Canal ha lliurat una mètopa al secretari en reconeixement "de la seva incansable labor i servei al municipi".

La dirigent ha agraït al secretari "tota una vida dedicada a servir a l'Ajuntament i per extensió als veïns del poble". Canal ha assegurat que Ramon Xandri "és una persona irrepetible. L'Ajuntament sense ell no serà el mateix". L'alcaldessa s'ha referit a la bona disposició que sempre ha mostrat el secretari en l'exercici de les seves funcions. "Ha estat una persona propera, disposada donar un cop de mà i que allà on hi havia un problema sempre hi ha buscat solucions".

Sovint ha fet més del que la seva feina l'obligava i això ha estat en benefici del poble. Li donem les gràcies per tot el que ha fet". L'alcaldessa ha desitjat que la nova etapa vital que enceta Ramon Xandri, com a president de la renovada junta de l'Ateneu, una de les moltes entitats del poble a la que està vinculat, "la gaudeixi amb salut i envoltat de la seva família".

Bet Benítez és la nova secretaria de l'Ajuntament d'Avià i substitueix en el càrrec a Ramon
Xandri. L'alcaldessa li ha donat la benvinguda i li ha desitjat sort i encerts. Canal ha assegurat que "sabem que és una gran professional i que les necessitats de l'Ajuntament quedaran ben cobertes". En les darreres setmanes, Ramon Xandri ha fet el traspàs d'informació a Bet Benítez de manera que s’ha pogut posar al corrent dels assumptes municipals.