La Policia obre expedient a 4 locals irregulars aquest dijous de Patum

La Creu Roja fa 185 assistències, la majoria per cremades i contusions

Redacció
05 de juny del 2015
Actualitzat a les 21:49h
La Policia Local de Berga ha iniciat expedients sancionadors contra quatre establiments que ocupaven la via pública sense tenir autorització. Així ho ha informat aquest cos policial a través de l'Ajuntament de la ciutat, en el repàs diari de les incidències de la festa. De la mateixa manera, durant la nit i matinada, s'han realitzat un total de 617 proves d'alcoholèmia i drogues, 17 de les quals han resultat positives. 

En referència a les incidències, la Creu Roja ha hagut de realitzar 185 assistències mèdiques durant la nit. D'aquestes 167 han estat des de l'hospital mòbil, 7 des de l'ambulància i 11 persones han hagut de ser evacuades a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé. 

Segons han explicat, la major part dels ferits s'han adreçat a la unitat mòbil amb cremades de primer grau. En total, aquest dijous hi ha hagut 80 atencions en aquest sentit. Darrere seu, 42 persones han estat ateses per cops i contusions, mentre que 6 tenien cremades de segon grau i 6 més patien patologies oculars, entre d'altres. 

A l'Hospital s'hi han adreçat directament 19 persones, de les quals 10 han hagut de ser ateses per contusions i esquinços. 
Arxivat a