Presenten la 10a edició de la caminada solidària contra el càncer «Fem camí al teu costat»

L'activitat arriba a la 10a edició i tindrà lloc el pròxim divendres, 13 de maig, a Manresa

Redacció
11 d'abril del 2022
Actualitzat a les 11:32h
En les 10 edicions, la caminada ha aconseguit un total de 250.150 euros de recapte
En les 10 edicions, la caminada ha aconseguit un total de 250.150 euros de recapte | Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra han presentat la 10a edició de la caminada solidària "Fem el camí al teu costat", que tindrà lloc el pròxim divendres, 13 de maig, a Manresa. Amb aquesta activitat es recapten fons per a la lluita contra el càncer, els quals s'entreguen als serveis d'oncologia de l'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga, la Fundació Althaia de Manresa, el Consorci Hospitalari de Vic i el Consorci Sanitari de l'Anoia.

Un any més, amb el lema "Fem el camí al teu costat", s'han dissenyat les samarretes commemoratives, enguany multicolors i amb un disseny diferent per celebrar les 10 edicions de la caminada. Aquesta samarreta, la lluiran els participants durant el recorregut de Manresa fins a Montserrat, que segueix la ruta del camí ignasià i que consta de 25 quilòmetres.

Com a gran novetat d'aquest any, el cantant David Uclé ha compost la cançó de la caminada, dedicada a totes les persones que han participat en aquest projecte. La cançó homenatja l'esperit de lluita de l'activitat i de tota la gent que l'envolta. Es pot escoltar a la pàgina del cantant i a les principals plataformes musicals posant el nom "Fem el camí al teu costat".

El speaker Jordi Callau ha presentat l'acte juntament amb la cap de la Regió Policial Central, la comissària Cristina Manresa, i els padrins de la caminada d'enguany, el jugador del BAXI Manresa Rafa Martínez i la model Estel Rovira. També s'ha comptat amb la presència de l'actriu Mon Plans, padrina de la 7a edició.

A causa de la pandèmia, durant els últims dos anys no es va poder fer la caminada i, com a conseqüència, tampoc es van dur a terme el recapte de fons pels serveis d'oncologia dels hospitals. Al llarg de totes les edicions, gràcies a les aportacions dels patrocinadors i la venda de samarretes, s'ha aconseguit un total de 250.150 euros.

Com cada any, la samarreta es pot comprar en aquest portal web, a les comissaries dels Mossos d'Esquadra de Berga Manresa, Igualada, Vic i Solsona, a l'Hospital de Berga, l'Hospital Althaia de Manresa, al Consorci Hospitalari de Vic i al Consorci Sanitari de l'Anoia. Per altra banda, tots aquells que vulguin informació de la caminada i inscriure-s'hi, ho poden fer a través d'aquesta pàgina web.