L'Hospital de Berga repartirà llibres entre els infants hospitalitzats i els que tinguin visita per Sant Jordi

El centre se suma de nou a la campanya "Cap nen sense conte", que vol apropar la lectura als diferents hospitals del país

Redacció
08 d'abril del 2022
Actualitzat a les 9:10h
El conte d’aquest any porta per títol “En Tomàs i el pou d’aigua”
El conte d’aquest any porta per títol “En Tomàs i el pou d’aigua” | NacióBerguedà
L'Hospital de Berga se suma de nou a la campanya "Cap nen sense conte", que repartirà llibres entre els infants hospitalitzats i els que tinguin visita durant Sant Jordi. La iniciativa vol apropar la lectura als diferents centres hospitalaris del país, especialment aquests dies coincidint amb la diada. El llibre d’aquest any porta per títol "En Tomàs i el pou d’aigua", una obra pensada per ser llegida mentre es pinten els dibuixos i que incorpora la traducció a l'anglès.
 
Antoni Argent, escriptor i professor de secundària, i Núria Ramon, professora de secundària i il·lustradora, van engegar aquesta proposta l’any 2013. A més, són els autors del conte d'enguany i les seves il·lustracions.
 

"En Tomàs i el pou d'aigua". Foto: HSB


L'obra narra la història d’un pagès que fa anys que pateix sequera a les seves terres, un problema que se solucionarà gràcies a la seva generositat amb una visitant de pas. Aquest és el cinquè any que el projecte arriba a l'Hospital Sant Bernabé, que aprofita la celebració per promoure la lectura entre els més menuts.
Arxivat a