La tercera edició de la Pugo Regis Trail de Puig-reig reuneix 240 corredors

Ivan Camps i Vanesa Chirveches guanyen la prova de 24 km, mentre que Roger Comellas i Xenia Calzado s'emporten la de 14 km

Joan Obiols
28 de març del 2022
Actualitzat a la 13:17h
La tercera edició de la Pugo Regis Trail de Puig-reig
La tercera edició de la Pugo Regis Trail de Puig-reig | Anna E. Puig
Puig-reig ha reunit aquest diumenge 240 corredors en la tercera edició de la cursa de muntanya Pugo Regis Trail, organitzada per l'Escola CquiE Trail i amb el suport de l'Ajuntament. L'emblemàtic castell del municipi ha estat el punt de sortida per les curses de 14 i 24 quilòmetres, on els participants han pogut gaudir dels entorns més emblemàtics del poble a través de corriols exigents. A banda, s'ha celebrat per primera vegada la Pugo Regis Minimus, amb la participació de 84 infants. 

En la cursa llarga, de 24 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell positiu, la victòria ha estat per Ivan Camps, qui tornava a posar-se un dorsal després de dos anys i mig fora de les competicions. Camps ha completat el recorregut en 1 hora 56 minuts i 6 segons. En segona posició i clavant el cronòmetre en les 2 hores i 1 segon, Roger Èmbid ha creuat la línia d'arribada, seguit de Joan Ramon Ruiz (2h, 2 min i 3 segons), qui ha tancat el pòdium de la general.

En categoria femenina, Vanesa Chirveches ha estat la vencedora amb un temps de 2 hores, 30 minuts i 2 segons. El segon lloc ha estat per la presidenta dels Mountain Runners del Berguedà, Judit Franch (2 h, 35 min i 24 s), amb un marge molt còmode respecte a la tercera classificada: Anna Suriol, també dels Mountain Runners, (2 h, 55 min i 15 s).

En la cursa curta, de 14 quilòmetres i 575 metres de desnivell positiu, l'esportista puig-regenc del CquiE Trail i d'Otso Sport, Roger Comellas, ha estat el més ràpid a completar el recorregut, amb només 1 hora, 1 minut i 48 segons. A dos minuts ha arribat el jove Lleïr Barcons, dels Mountain Runners del Berguedà (1 h, 3 min i 50 s). Ha tancat el pòdium Adrià López, amb un temps d'1 h, 8 min i 33 s. 

En categoria femenina, la victòria ha estat per Xènia Calzado, amb 1 hora, 18 minuts i 11 segons. Només a 1 minut ha arribat la segona corredora, Lioba Santamaria (1 h, 19 min i 19 s). La tercera posició ha estat per Mireia Monistrol (1 h, 23 min i 9 s). 

Per la seva banda, l’organització de l’esdeveniment ha valorat "molt positivament" la jornada en tots els aspectes, ja que s’estan aconseguint "els objectius establerts des dels seus inicis". La Pugo Regis Trail compta amb un exèrcit de voluntaris que fan possible l'esdeveniment. Enguany, fins a 60 veïns han col·laborat en l'organització per assegurar el correcte desenvolupament de les proves.
 
Arxivat a