Puig-reig homenatjarà Toni Pérez amb un acte al pavelló d’esports

La cerimònia ha estat organitzada per la seva família, amb el suport de l’Ajuntament, i comptarà també amb la intervenció d’una vintena d’entitats, amics i representants polítics

Redacció
25 de març del 2022
Actualitzat a la 13:59h
Toni Pérez
Toni Pérez | Ajuntament de Puig-reig
Puig-reig recordarà a Toni Pérez, mort el passat desembre, amb un acte d’homenatge al pavelló d’esports de Puig-reig, el proper dissabte 2 d’abril a les 6 de la tarda.

Aquest acte de comiat ha estat organitzat per la família de Pérez, amb l’objectiu que tothom qui vulgui, pugui tenir un record pel recentment desaparegut. L’Ajuntament de Puig-reig ha donat el suport a la família per contactar amb les entitats i personalitats que participaran a l’homenatge, així com en alguns temes de logística.

​L’acte s’ha estructurat en tres parts diferenciades, una dedicada al teixit associatiu, una segona a l’àmbit de la política, i una tercera a la part familiar. Una vintena de participants intervindran en la cerimònia amb parlaments, actuacions, o a través de vídeos o d’altres formats, amb l’únic objectiu de retre un sentit homenatge al Toni.

Toni Pérez va ser una persona molt implicada al teixit associatiu del municipi i del país, també va tenir pes en l’àmbit polític, i evidentment, en el personal a nivell familiar i d’amistats. La seva pèrdua sobtada ha fet que moltes persones no poguessin acomiadar-se de Pérez i per això l’acte comptarà amb la presència i la intervenció de representants i membres de molts col·lectius dels quals en formava part o n’havia format part de manera activa.
Arxivat a