Gironella acull la primera fira de les mítiques joguines Playmobil

L'Espai el Blat serà l'epicentre del certamen durant el dissabte i diumenge, 2 i 3 d'abril

Redacció
23 de març del 2022
Actualitzat a les 16:32h
Gironella dedica una fira a les mítiques joguines de la casa Playmobil
Gironella dedica una fira a les mítiques joguines de la casa Playmobil | Ajuntament de Gironella
Gironella acull per primera vegada una fira dedicada a les mítiques joguines de la casa Playmobil. El certamen se celebrarà el pròxim dissabte i diumenge, 2 i 3 d'abril, a l'Espai el Blat, on els visitants podran gaudir d’una exposició de diorames temàtics de Playmobil, tallers i atraccions per als infants, punts de venda d’articles especialitzats i food-trucks. 

Així, l'Espai el Blat serà l’epicentre de la fira: al seu interior es podran visitar els diorames temàtics, mentre que el porxo i l’aparcament acolliran les food-trucks, les atraccions i inflables, les parades amb productes únics de Playmobil i els tallers infantils. Per accedir a l’exposició serà necessari pagar 1 euro per l’entrada (gratuïta a menors de 3 anys), i els tallers tindran un preu d’1,5 euros.

Paral·lelament, s'ha organitzat un concurs que implica els comerços del municipi amb el sorteig de 10 lots de productes Playmobil. Durant la setmana del 28 de març al 3 d'abril, diversos establiments tindran un petit diorama exposat a l’aparador amb un element discordant. Les persones que vulguin participar hauran de demanar la seva butlleta a l’establiment, i recórrer la resta de comerços predeterminats per identificar quin és l’element discordant en cadascun. Una vegada tinguin la butlleta degudament emplenada, l’hauran de dipositar a l'urna ubicada a l’Espai el Blat durant els dies de la fira. Els guanyadors del lot de productes Playmobil s’anunciaran el mateix diumenge a la tarda, a l'espai del Blat.

Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica, Santi Feliu ha explicat que s’han entregat invitacions a tots els infants que cursen educació primària al municipi, i que s’ha ofert als centres poder visitar l’exposició de manera gratuïta el divendres a la tarda. L'Ajuntament va reservar una part del pressupost que acostuma a destinar a la Fira del Motor per fer possible la celebració d'aquesta fira innovadora a la comarca. 
 

Arxivat a