Tret de sortida a la programació del Teatre de l'Ametlla amb l'humorista Pep Plaza

Aquest dissabte 26 de març, l'equipament cultural reprèn l'activitat amb l'estrena de la temporada de primavera, que compta amb 6 espectacles sobre l'escenari fins al 28 de maig

Redacció
23 de març del 2022
Actualitzat a les 12:33h
Teatre de l'Ametlla de Merola
Teatre de l'Ametlla de Merola | Arxiu
Aquest dissabte 26 de març, el Teatre Esplai de l'Ametlla de Merola dona el tret de sortida a la programació de primavera amb un espectacle humorístic de l'actor del Polònia de TV3, Pep Plaza, on converteix el seu món de personatges en un fil teatral. L'artista representarà els diferents protagonistes de la història, convertint-se així, en narrador i testimoni d’excepció dalt de l’escenari on també hi haurà música en directe.

Plaza, que acumula una carrera de 25 anys, és el primer artista que passarà pel teatre de l'Ametlla aquesta primavera. En total, hi ha programats 6 espectacles culturals, que es duran a terme entre el 26 de març i el 28 de maig, a les 21.30 hores. Un cop superades totes les mesures de la Covid aplicades al món de la cultura, l'organització ha volgut reprendre l'activitat amb l’aforament al complet. A més, aquest any també s’estrena una nova plataforma en línia de venda  d’entrades i es promou la compra d’un abonament per a tots els espectacles a un preu de 66 euros, de manera que suposa un 25% d’estalvi respecte a la compra per separat de les entrades.
 

Des de l'entitat del teatre celebren la represa de les activitats i la feina que tenen "per quadrar dies i horaris" per la gran oferta de programació, que es dirigeix a tots els públics, butxaques i varietats d'estils. I ho contraposen als primers anys, quan  havien de fer "mans i mànigues per quadrar  pressupostos". La compra d’entrades per a qualsevol dels espectacles es pot fer de  manera anticipada a aquesta web o de manera presencial els matins a la taquilla del teatre.