L'Hospital de Berga organitza unes jornades de portes obertes pels residents de Medicina i Infermeria

El centre mostrarà les seves instal·lacions a tots aquells professionals interessats a fer l'estada a Berga, durant el 4 i 5 d'abril, de les 13 a les 15 hores

Redacció
23 de març del 2022
Actualitzat a les 10:28h
L'Hospital Sant Bernabé ofereix una plaça per Infermeria i dues per Medicina
L'Hospital Sant Bernabé ofereix una plaça per Infermeria i dues per Medicina | HSB
L'Hospital Sant Bernabé de Berga ha organitzat unes jornades de portes obertes pel 4 i 5 d'abril, de les 13 a les 15 hores, per mostrar les seves instal·lacions als futurs residents d'Infermeria i Medicina. Fa uns dies, Salut va anunciar que per primera vegada, el centre hospitalari, l'ambulatori i els CAP de Gironella i Puig-reig, formarien residents d'aquestes especialitats. En concret, està previst que arribi la primera promoció durant el mes de juny.

Tots els professionals interessats a fer la visita, s’han d’inscriure a través de l’apartat "Ser resident" a la web de l'Hospital de Berga o en aquest enllaç. Els assistents podran veure les instal·lacions del centre i se’ls explicarà quines places s’ofereixen, per quines especialitats passaran i què podran aprendre durant la seva residència. A més, l'hospital també dona la possibilitat d’organitzar una visita personalitzada si algun resident interessat no pot assistir a les portes obertes.

En aquesta primera promoció, hi ha una plaça per a infermers i infermeres especialistes en Atenció Familiar i Comunitària i dues places per a metgesses i metges especialistes en Medicina Familiar i Comunitària. La formació durarà quatre anys pels residents de Medicina i dos pels d’Infermeria. El programa és una oportunitat pels professionals de formar-se en un entorn de treball rural i de proximitat amb la possibilitat de continuar treballant a la comarca quan acabin la residència i en un territori amb una gran qualitat de vida.