Detingut un camioner al Túnel del Cadí que multiplicava per cinc la taxa d'alcohol permesa

Un agent fora de servei va detectar un camió que circulava fent ziga-zagues i provocava danys a les senyalitzacions de la carretera

Redacció
22 de març del 2022
Actualitzat a les 17:44h
El conductor va donar un resultat positiu de 0,80 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat
El conductor va donar un resultat positiu de 0,80 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat | ACN
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 18 de març, un home de 58 anys com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària, per conduir sota els efectes de l'alcohol i per conducció temerària. 

Els fets van passar pels volts de les sis de la tarda, a la carretera C-16, a l'altura del Túnel del Cadí sentit sud. Un agent fora de servei va detectar un camió que circulava fent ziga-zagues i provocava danys a les senyalitzacions de la via. Ràpidament, l'agent va alertar el 112 i, poc després, una patrulla va aturar el tràiler de 40 tones amb gra per fer pinso.

El conductor, que mostrava signes evidents de conduir en estat etílic, va donar un resultat positiu de 0,80 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat, cinc vegades la taxa màxima permesa per conductors professionals, que és de 0,15 mil·ligrams per litre. El detingut va passar l'endemà, 19 de març, a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.