La Molina acollirà el final de la tercera etapa de la Volta Ciclista 2022

El dimecres 23 de març, l'estació d'esquí de la Cerdanya serà el punt d'arribada d'un circuit de 161 quilòmetres

Redacció
21 de març del 2022
Actualitzat el 22 de març a les 9:18h
La Volta Ciclista a la Molina
La Volta Ciclista a la Molina | Josep M. Montaner
Torna la històrica Volta Ciclista a Catalunya, del 21 al 27 de març de 2022, que enguany arriba a la seva edició número 101. Un espectacle esportiu i visual per viure amb els cinc sentits que deixa de banda el Berguedà, però preveu una final d'etapa a La Molina, a la Cerdanya, que agafa el relleu a l'estació de Vallter.

La Molina, que ja ha estat port de la prova en els últims temps, serà el final de la tercera etapa, que compta amb tres ports de primera categoria al llarg dels seus 161,1 quilòmetres de recorregut i que es disputarà el dimecres 23 de març. Al final de l'etapa, la presidenta de Ferrocarrils, Marta Subirà, juntament amb l'alcalde d’Alp, Carles Adserà, faran l’entrega de premis.

La Volta Ciclista a Catalunya és la tercera prova ciclista per etapes més antiga del món després del Tour de França i el Giro d'Itàlia, i enguany tindrà com a protagonistes grans esportistes del ciclisme mundial. Per a aquesta edició, està prevista la participació de l'últim vencedor de la cursa Adam Yates, el vigent campió olímpic Richard Carapaz, exvencedors de la Volta com Alejandro Valverde, Nairo Quintana o Richie Porte i l'excampió del món Philippe Gilbert. A més, comptarà amb la presència de ciclistes catalans més nombrosa dels darrers anys.