Obren les inscripcions per a participar en la Patum de la Pietat 2022

La comissió de festes del carrer de la Pietat i l'Ajuntament de Berga avancen en els preparatius per celebrar la 60a edició de la festa, del 3 al 6 de juny

Redacció
18 de març del 2022
Actualitzat a les 12:13h
Enguany, la festa celebra la 60a edició.
Enguany, la festa celebra la 60a edició. | NacióBerguedà
Aquest any sí. Tot indica que la Patum del carrer de la Pietat es podrà celebrar amb garanties a la plaça Francesc Palau i Quer quinze dies abans de Corpus. La comissió de festes, en col·laboració amb l’Ajuntament de Berga, treballa amb els preparatius de les festes del barri que enguany s’han de celebrar del 3 al 6 de juny, coincidint amb la segona Pasqua. Des de l'organització, ja han anunciat l'obertura de les inscripcions per a participar-hi: seran el pròxim 2 i 9 d'abril, de les 17 a les 20 hores, a l'Espai Jove de Berga.

La Patum de la Pietat arriba en aquesta edició als seixanta anys de vida i ho farà amb un
sentit record i homenatge a dues persones que ja no hi són, però que van ser motor en l’organització i creació de la mateixa: Àngel Manubens i Miquel Moya. La festa serà oberta a tothom i comptarà amb més d’un centenar de patumaires repartits en alguna de les comparses de La Patum.

Les inscripcions per participar-hi es faran el dissabte 2 i 9 d’abril, de les 17 a les 20 h, a l'Espai Jove de Berga. El dia 2 es podran apuntar aquells joves que ja han format part alguna vegada d'alguna comparsa de la festa del barri. El dia 9 ho podran fer aquells qui decideixin participar-hi per primera vegada. La inscripció és gratuïta i oberta a qualsevol infant o adolescent amb ganes de fer Patum. Els assajos es portaran a terme els dissabtes a la tarda, amb data pendent de concretar.
Arxivat a