SANT JORDI 2022

Berga obre el termini per sol·licitar l'ocupació de la via pública per Sant Jordi

Es podran tramitar les peticions fins al 8 d'abril a través d'una instància

per Redacció, Berga, Catalunya | 16 de març de 2022 a les 17:05 |
Berguedans i berguedanes triant i remenant entre llibres durant el Sant Jordi del 2019
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Berga ha obert el termini per sol·licitar l’ocupació de la via pública durant la diada de Sant Jordi de 2022, que se celebrarà el dissabte 23 d’abril. Les persones o entitats interessades a disposar d’una parada o estand per vendre roses o llibres durant la festivitat d’enguany, poden tramitar les peticions fins al 8 d’abril. Per fer-ho, serà necessari presentar una instància específica anomenada Llicència d’ocupació de la via pública per a llocs de venda eventuals (parades, atraccions i circs), disponible a l'apartat "Tràmits i gestions" del web municipal o en aquest enllaç.

Informació i documentació


En el document de sol·licitud de l’espai, caldrà especificar el tipus de parada que es vol instal·lar, és a dir, si es vol destinar a la venda de llibres, de roses, d’ambdós productes o d’altres articles relacionats amb la festivitat de Sant Jordi. També caldrà indicar la ubicació i la mida de l’estand, així com l’horari d’ocupació de l’espai en qüestió. A banda d’això, serà necessari adjuntar la carta d’autoliquidació tributària, que és el document que acredita que s’ha abonat la taxa corresponent per portar a terme l’activitat.

Presentació d’instàncies


En compliment de la normativa, les persones jurídiques i les entitats sense ànim de lucre han de fer la sol·licitud de forma telemàtica, mentre que les persones físiques poden tramitar-ho en línia o presencialment, a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) situada a l’Ajuntament de Berga. En cas d’haver de realitzar la tramitació de forma presencial, caldrà sol·licitar cita prèvia mitjançant el telèfon 600 464 067. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i els dilluns, de 17 a 19 h.

 

Participació