Avià se suma al Dia Mundial de l'Aigua amb dues exposicions

Des del 19 de març fins al 3 d'abril, a la sala d'exposicions de l'Ateneu, es podran visitar les mostres "Menys plàstics, més vida" i "Qui embruta el mar?"

Redacció
14 de març del 2022
Actualitzat a les 11:04h
Aspecte de l'Ajuntament d'Avià, abans que en despengessin la pancarta.
Aspecte de l'Ajuntament d'Avià, abans que en despengessin la pancarta. | Ajuntament d'Avià
Avià se suma a la commemoració del Dia Mundial de l'Aigua que s'escau el 22 de març amb dues exposicions. Des del dia 19 de març fins al 3 d'abril, a la sala d'exposicions de l'Ateneu, es podran visitar les dues mostres "Menys plàstics, més vida" i "Qui embruta el mar?".

L'espai acollirà entre el 19 i el 3 d'abril, l'exposició cedida per l'Agència Catalana de l'Aigua que es podran visitar de dilluns a divendres, de les 8 h a les 15 h. El regidor de Medi Ambient, Carles Navarro ha indicat que el Dia Mundial de l'Aigua és una bona ocasió "per reflexionar sobre l'ús que en fem d'aquest element tan necessari per a la vida, però alhora infravalorat, segurament pel fet de tenir-lo a mà tan fàcilment només amb el gest d'obrir l'aixeta".

Des del consistori avianès "volem aprofitar aquesta data per donar-li la importància que es mereix", ha dit Navarro. Les dues exposicions, tot i ser diferents, estaran col·locades com si fossin una de sola, el regidor ho justifica perquè "es complementen i ens poden ajudar a entendre els greus problemes que pateixen alguns ecosistemes per la mala gestió que en fem els humans dels nostres residus".