El Teatre Esplai Ametlla de Merola reprèn la programació de primavera amb 6 espectacles i figures com en Peyu o Pep Plaza

L'entitat estrena una plataforma digital de venda d'entrades i promou la compra d'un abonament de 66 euros per a tots els espectacles, que suposa un 25% d'estalvi

Redacció
08 de març del 2022
Actualitzat a les 19:09h
Teatre de l'Ametlla de Merola
Teatre de l'Ametlla de Merola | Aj. de Puig-reig
El Teatre Esplai de l'Ametlla de Merola ha fet públic el retorn de l'activitat amb la presentació de la programació de primavera, que consta de 6 espectacles sobre l'escenari i la presència de figures destacades del món humorístic com en Peyu o Pep Plaza. Les sessions es realitzaran entre el 26 de març i el 28 de maig.

D'aquesta manera, el teatre reobre amb l'aforament al complet i recuperant l'horari habitual de les 21.30 h per a tots els espectacles. A més, aquest any també s'estrena una nova plataforma online de venda d'entrades i es promou la compra d'un abonament per a tots els espectacles de 66 euros, que suposa un 25% d’estalvi respecte a la compra per separat de les entrades.

En un comunicat, l'entitat agraeix "l'esforç" dels veïns i de l'Associació Cultural Esplai, junt amb la col·laboració de la Federació d'Ateneus de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Puig-Reig, que ha permès programar de nou espectacles teatrals. Des de l'associació expliquen que si en els primers anys havien de fer mans i mànigues per quadrar pressupostos, aquests últims anys han de centrar la feina a quadrar dies i horaris per la gran oferta de programació que ha començat a proliferar en les poblacions veïnes.

L'estrena de la temporada serà el dissabte 26 de març amb l'humorista i imitador del Polònia de TV3 Pep Plaza que celebra 25 anys sobre l'escenari amb l’espectacle "Ara més". El dissabte 9 d’abril, es realitzarà el musical "Bruna", guardonat com a millor espectacle familiar en els premis Teatre Barcelona 2020-2021. Una obra que vol ser un homenatge a la gent gran que va viure i sobreviure la Guerra Civil i que van haver de renunciar als seus somnis d'infantesa. "Una història real que podria estar parlant de la vostra família i que ens farà emocionar", asseguren des del Teatre.

Per Sant Jordi i dins dels actes que se celebren a l'Ametlla durant la diada, hi haurà el concert de la Polifònica de Puig-Reig. El dissabte 7 de maig, es realitzarà el concert-espectacle "Jazz Band" de la mà de les escoles de música de Navàs i Súria. L'Associació Cultural Esplai va participar en la campanya de micromecenatge que els centres van impulsar per a fer possible el projecte d'enregistrament del CD "Aprenent Jazz". El dissabte 21 de maig es durà a terme l'espectacle d'òpera que es programa amb la Federació d'Ateneus de Catalunya per rebre la Companyia Illuminati amb "Quasi opera". Per tancar temporada i com a plat fort, el dissabte 28 de maig, l'humorista Peyu protagonitzarà l'espectacle "El Gallardo Español".

La compra d’entrades per a qualsevol dels espectacles es pot fer de manera anticipada a aquesta web o de manera presencial els matins a la guixeta del teatre.
Arxivat a