Montajes Rus renova la seva imatge corporativa i passa a dir-se Remco

L'empresa berguedana, amb 30 anys d'història en el sector de la reparació industrial i la mineria, compta amb unes instal·lacions de 3.500 metres quadrats al polígon de La Valldan i una plantilla de gairebé 250 treballadors

Redacció
02 de març del 2022
Actualitzat a la 13:40h
Imatge del nou logotip de Remco
Imatge del nou logotip de Remco | Remco
L'empresa berguedana Montajes Rus, dedicada tradicionalment al sector de la reparació industrial i la mineria, ha canviat la seva imatge corporativa. Coincidint amb els 30 anys d'història, la companyia passa a dir-se Remco, acrònim de Repair And Mining Company, amb la voluntat de "projectar-se com una empresa moderna, diversificada i amb nous reptes de futur".

El nou logotip està construït a partir d'una tonalitat verda, que segons l'empresa, "recorda el seu compromís ambiental", també té un petit pictograma que evoca els coixinets industrials com a símbol de la seva activitat. També ha renovat la pàgina web, que mostra alguns dels clients i projectes en què treballa, fa un repàs a tots els serveis que ofereix, presenta l'equip, les notícies d'actualitat i els distintius de qualitat.

REMCO té les seves oficines al centre de Berga i compta amb unes instal·lacions d'uns 3.500 metres quadrats al polígon de la Valldan, amb una plantilla de gairebé 250 treballadors. Montajes Rus es va crear l'any 1992, arran del tancament de Carbones de Berga SA i el perill per a molts treballadors de quedar-se a l'atur. Alguns van fundar Montajes Rus, fent torns de caps de setmana i festius a les mines de potassa del Bages i reparant peces de les màquines que s'utilitzaven en un petit taller que van muntar a Berga.
 


A finals de l'any 2001, Montajes Rus va fer un salt endavant en la reorganització de l'empresa, la seva professionalització i una aposta clara per la diversificació. De manera que es va obrir a tot tipus d'indústria: reparació i manteniment de qualsevol mena d'instal·lació mecànica, grans mecanitzats in situ, reparació de reductors, fabricació de components i màquines a mida, projectes d'enginyeria, muntatges i estructures, obra civil subterrània, entre d'altres.

 
Arxivat a