El Paral·lel Festival abandona Guardiola de Berguedà

El festival de música electrònica, que atrau centenars de visitants internacionals, es trasllada a la Coma i la Pedra, al Solsonès

Redacció
01 de març del 2022
Actualitzat a les 14:24h
Paral·lel Festival 2019
Paral·lel Festival 2019 | Arxiu
Els organitzadors del festival de música electrònica Paral·lel Festival han decidit abandonar Guardiola de Berguedà i traslladar-se al Port del Comte. Del 2016 al 2019, l'esdeveniment havia tingut com a escenari l'Alt Berguedà, però ara s'ha arribat a un acord amb l'Ajuntament de la Coma i la Pedra per celebrar una nova edició d'aquest esdeveniment després de dos anys sense activitat a causa de la pandèmia.

Els organitzadors creuen que la nova ubicació al Solsonès suposarà un "salt de qualitat", ja que comportarà "una millora general de la proposta, no només per la bellesa de l'entorn, sinó també pel que fa als serveis que s'ofereixen i a la comoditat dels assistents". L'esdeveniment atrau centenars de visitants, molts d'ells internacionals. Enguany, l'organització espera vendre més de 1.500 entrades amb l'anunci d'alguns artistes ja confirmats, com ara DJ Nobu i Peter Van Hoesen, F-On, Jane Fitz i Ulla.