La Generalitat dona llum verda a celebrar la Patum 2022

Enguany, s’entregaran els títols de patumaire d’honor del 2020, i s’aplacen els corresponents al 2021 i 2022

Joan Obiols
19 de febrer del 2022
Actualitzat el 22 de febrer a la 13:46h
Es podrà fer Patum amb normalitat si la situació epidemiològica no empitjora
Es podrà fer Patum amb normalitat si la situació epidemiològica no empitjora | Adrià Costa
El Patronat de la Patum reunit aquest divendres al vespre, ha anunciat que té llum verda de la Generalitat de Catalunya per a celebrar la Patum 2022. Aquesta setmana, membres de la comissió s’han trobat amb la delegada territorial del Govern a la Catalunya Central i els directors generals de Sanitat, Interior i Cultura, els quals han traslladat que es podrà fer Patum amb normalitat “si no hi ha cap altre retrocés en la situació sanitària”.

Per altra banda, el Patronat ha acordat que les comparses hauran de detallar les persones que proposen atorgar els títols de patumaires abans del 31 de març. Respecte als patumaires d’honor, s’ha consensuat que enguany, es donaran els títols del 2020, aplaçant “pels anys següents” els corresponents al 2021 i 2022.

El programa de mà de la festa se centrarà en l’aniversari de les comparses del Tabal, els Àngels, la Guita Grossa i els vestidors de Plens i Maces. A banda, s’ha informat del conjunt de propostes culturals i infantils programades amb antelació i durant els cinc dies de festa, que properament es donaran a conèixer. També s’han presentat les iniciatives artístiques impulsades per persones i grups a títol individual relacionades amb la festa.
Arxivat a