Puig-reig encara la recta final per a disposar de camins escolars

El municipi compta amb 5 rutes que donen servei als alumnes de les escoles Alfred Mata i Sant Martí

Redacció
16 de febrer del 2022
Actualitzat a les 14:59h
Escola Alfred Mata de Puig-reig.
Escola Alfred Mata de Puig-reig. | NB
El Consell d'Infants de Puig-reig encara els últims passos per a materialitzar el projecte dels camins escolars. De moment, s'ha completat la primera fase de planificació, disseny i retolació, i es preveu finalitzar la segona part durant aquest 2022, amb una campanya de dinamització i l'ús adequat dels camins.

Així, Puig-Reig ja compta amb cinc rutes escolars que tenen com a punt de partida un espai de trobada pels infants i que donen servei als alumnes de les escoles Alfred Mata i Sant Martí. De fet, pels carrers de la vila, ja es troben les indicacions en forma de llapis de colors, que indiquen el sentit de la ruta, juntament amb unes petjades que han d'ajudar els infants a arribar fins a l'escola.

El projecte va iniciar-se el curs 2019-2020, de la mà dels representats que van constituir el Consell d'Infants municipal. Durant l'anterior curs es va treballar en el disseny de les rutes i dels cartells, amb l'objectiu de començar aquest any, la segona fase del projecte, que consta de la campanya de dinamització i l'ús dels camins.
 

Uns llapis de colors i unes petjades indiquen als infants el camí fins a l'escola. Foto: Ajuntamet de Puig-reig


La regidora d'Educació, Elisabet Teixidor, i la resta de representants municipals han volgut agrair "la dedicació i implicació dels consellers i conselleres per fer realitat aquests camins escolars, així com la il·lusió per arribar fins al final tot i la situació complicada de la pandèmia". Teixidor ha recordat que els membres que han passat fins ara pel Consell d'Infants, s'han fet seu el projecte i hi han treballat perquè esdevingui una realitat, fent propostes i aportacions constants i participant-hi de manera directa. El consistori i els mateixos infants creuen que els camins escolars són l'alternativa "més saludable, sostenible i social per arribar a l'escola".
Arxivat a