Berga porta a terme una campanya per potenciar la compra al barri vell

Els compradors entraran al sorteig d'un premi valorat en més de 1.600 euros

Redacció
01 de juny del 2015
Actualitzat a la 13:37h
Berga participarà des d'aquest dilluns i durant tot el mes de juny, en una campanya per potenciar el comerç al nucli antic de la ciutat. Es tracta d'una iniciativa organitzada per Barris amb Projectes, en què hi participen una trentena de municipis de tot Catalunya amb un premi comú valorat en més de 1.600 euros i confeccionat a partir de l'aportació de totes les poblacions que hi participen. 

Amb aquesta aposta, i sota el lema 'Comprar al barri té premi', Berga intentarà dinamitzar comercial i turísticament el centre històric de la ciutat, a través de la compra als comerços adherits a la UBIC que estiguin dins de la delimitació del nucli antic de la ciutat. El premi, al qual es podrà optar dipositant una butlleta a les diferents bústies, consistirà en diferents experiències gastronòmiques, esportives i turístiques arreu de la geografia catalana. 

La campanya es portarà a terme fins l'últim dia del mes de juny, i el sorteig es farà el 4 de juliol. La persona premiada rebrà aquest regal conjunt, mentre que el comerç guanyador i segellador de la butlleta també serà beneficiari d'un petit obsequi. 
Arxivat a