1 de 10
QUERALT 2016

La comissió del Centenari de la Mare de Déu de Queralt anuncia la seva dissolució

L'entitat va liderar l'organització dels actes de la festa que es va celebrar entre setembre del 2015 i finals del 2016

Imatge d'arxiu de la processó per celebrar el Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt
per Redacció, Berga, Catalunya | 16 de febrer de 2022 a les 11:00 |
Aquest article es va publicar originalment el 16 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una assemblea extraordinària a l'església de sant Joan de Berga va dissoldre el passat divendres 11 de febrer, la comissió del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt, l'entitat que va liderar l'organització dels actes de la festa, entre el setembre del 2015 i finals del 2016.

D'aquesta manera, s'ha posat punt final als 10 anys que la comissió ha estat en funcionament, tal com s'havia acordat entre els membres en finalitzar els actes el 2016. En la reunió a sant Joan, on van participar diversos col·laboradors, es va informar de la donació de 4.000 euros al Santuari de Queralt, que ha servit per a renovar la megafonia.


També es va aprovar que els beneficis restants, 2.358 euros, es donarien a l'entitat Càritas Parroquial de Berga. I que se cedia el desfibril·lador que es va instal·lar al Santuari, amb motiu del Centenari, a l'Ajuntament de Berga.

 

 

Participació