L'exposició Controles aborda per primera vegada l'adicció a les pantalles

La mostra es pot visitar a partir de l'11 de febrer, a l'Espai Berga Jove de Berga, les tardes de dilluns a divendres de 5 a 7 de la tarda

Redacció
07 de febrer del 2022
Actualitzat a les 18:35h
Exposició Controles
Exposició Controles | @controlesdiba
L'exposició Controles aborda per primera vegada al Berguedà les noves formes d'addicions, com ara les pantalles. L'Espai Berga Jove aculldes de l'11 de febrer fins al 14 de març la mostra, que s'inaugura aquest divendres a un quart d'una del migdia.

És una exposició que en els darrers anys han pogut visitar centenars d'alumnes berguedans per conscienciar-se sobre les conductes de risc al voltant de les drogues. Enguany, però, serà la primera ocasió que es convidarà a reflexionar sobre l'ús de les pantalles i les conductes de risc associades que poden esdevenir addicions.

Es preveu que 700 joves de 7 centres de secundària de la comarca, de 3 centres de menors, del Programa Transició i Treball de Puig-Reig, del Programa Singulars que acull l'Agència de Desenvolupament del Berguedà i del Centre Noves Oportunitats, visitin la mostra. A banda, també passaran per la mostra diversos professionals del món de la salut i l'acció social.

S'impulsa des de la Diputació de Barcelona i col·laboren el Consell Comarcal del Berguedà i l’Ajuntament de Berga, que hi posen els mitjans tècnics i l'espai. Consisteix en una visita guiada de dues hores on es tracten diferents temes per sensibilitzar a la població per prevenir, evitar o retardar l'edat d’inici del consum de drogues, fomentar el bon ús de les TIC i promoure actituds responsables i saludables.

La visita té diversos itineraris, tots ells pensats perquè públics de diferents edats i condicions laborals la puguin gaudir i aprendre alhora. L'horari és de dilluns a divendres de 5 a 7 de la tarda. 

 
Arxivat a