Berga editarà la tesi doctoral de Dolors Santandreu

L'Ajuntament vol retre homenatge a la historiadora berguedana a través de la seva obra sobre la ciutat a l'edat mitjana

Redacció
07 de febrer del 2022
Actualitzat a la 13:30h
Dolors Santandreu
Dolors Santandreu | Ajuntament de Berga
L'Ajuntament de Berga anuncia que treballa amb l'edició de la tesi doctoral de la historiadora berguedana Dolors Santandreu, que va fer sobre la ciutat en l'edat mitjana, amb l'objectiu de retre-li homenatge. 

L'alcalde, Ivan Sànchez, ha explicat que l'edició del treball de Santandreu es farà amb la col·laboració de la seva família i la revista cultural l'Erol, de la que va ser una de les fundadores. Aquesta acció s'emmarca dins la programació del Museu Comarcal de Berga d'aquest 2022.

L'estudi es titula "La Vila de Berga a l'edat mitjana. La família dels Berga" explica com era el poble a la baixa edat mitjana, des de finals del segle XIV a mitjans del XV, i qui era la família dels Berga, de la petita noblesa rural catalana que va senyorejar la vila del mateix nom entre els segles XII i XIII.

D'aquesta manera, el consistori recordarà la contribució a divulgar i compartir el coneixement sobre la història, les festes i les tradicions berguedanes de Dolors Santandreu, qui va morir el passat mes de desembre als 66 anys
Arxivat a