Els pacients no Covid ja poden rebre visites a l'Hospital de Berga

El centre permetrà als ingressats tenir un acompanyant durant una hora al migdia i una altra a la tarda

Redacció
04 de febrer del 2022
Actualitzat a les 18:32h
Hospital Sant Bernabé (arxiu)
Hospital Sant Bernabé (arxiu) | HSB
L'Hospital Sant Bernabé de Berga entrarà a partir de dilluns 7 de febrer, en la fase 2 del protocol d'accessibilitat, de manera que es flexibilitzaran les mesures d'accés i es permetrà que els pacients no Covid puguin estar acompanyats per una única persona durant una hora al migdia i una altra a la tarda.

L'horari de les visites serà de 12.30 h a 13.30 h i de 18.30 h a 19.30 h. L'acompanyant haurà de ser sempre el mateix durant almenys 7 dies i s'haurà d'identificar i registrar en el punt d'informació i signar la declaració responsable. De totes maneres, hi haurà flexibilitat en el nombre d'acompanyants en casos de finals de vida, persones fràgils o infants molt petits.

La resta de mesures no canvien: els pacients amb Covid no poden rebre visites excepte casos excepcionals (finals de vida, persones fràgils i infants molt petits). Tampoc es permeten els acompanyants a urgències o consultes a l'ambulatori, tret de casos excepcionals.

Aquest dimarts, l'hospital va entrar en la fase 3 del protocol d'accessibilitat, després de patir un "brot intrahospitalari". De manera que aquesta setmana, només poden rebre visites aquells casos de pacients en final de vida o fràgils. En aquests casos, un acompanyant, que ha de ser sempre la mateixa persona, romandrà en tot moment dins l'habitació i s'haurà de sotmetre a un cribratge amb PCR. 
Arxivat a