La Fundació Privada Serra entrega dues beques a joves berguedanes

Es tracta de Queralt Rubio Garcia, estudiant d'Educació, i les germanes Carla i Laura Garcia Carreras, estudiants de Ciències

Redacció
28 de gener del 2022
Actualitzat a les 21:15h
Entrega de les beques Fundació Privada Serra 2022
Entrega de les beques Fundació Privada Serra 2022 | Ajuntament de Berga
La Fundació Privada Serra ha entregat aquest divendres a la tarda dues beques a les joves berguedanes estudiants d'Educació, Queralt Rubio Garcia, i de Ciències, Carla Garcia Carreras i Laura Garcia Carreras. L'ajuda, valorada en 4.000 euros cadascuna, ha estat compartida per les becades de Ciències (2.000 euros per cap) perquè són germanes.

L'Ajuntament de Berga ha acollit el lliurament de les beques creades per Joaquim Serra Huch, l'any 1935, amb l'objectiu de facilitar l'accés de joves berguedans a estudis universitaris d'Educació i Ciències, seguint uns criteris econòmics concrets. Les ajudes s'otorguen gràcies als beneficis que rep la fundació dels pisos de propietat que té llogats a la ciutat. 

L’acte ha comptat amb la participació de l’alcalde de Berga, Ivan Sànchez, els patrons i patrones de la Fundació Privada Serra, Domènec Melgosa, Dolors Rial i Marc Esquius, les estudiants becades Laura Garcia, Carla Garcia i Queralt Rubio, la representant de la fundació, Ester Plana, i el regidor d’Educació, Eloi Escútia.
Arxivat a