Berga presenta la cartellera cultural del primer semestre al Teatre Municipal

El programa està format per 16 propostes de teatre, música, humor, dansa i divulgació que es portaran a terme entre el febrer i juny

Redacció
26 de gener del 2022
Actualitzat el 28 de gener a les 9:10h
Teatre Municipal de Berga
Teatre Municipal de Berga | Ajuntament de Berga

L'Ajuntament de Berga ha presentat aquest dimarts la programació cultural del primer semestre de l'any. La cartellera està formada per 16 propostes de teatre, música, dansa i divulgació que es portaran a terme entre el febrer i juny al Teatre Municipal.

El tret de sortida serà el pròxim diumenge 6 de febrer amb l'obra de teatre "Els fusells de la senyora Carrar" de la mà de la Companyia alGalliner, que interpretarà un muntatge escrit per Bertolt Brecht basat en la "Desbandá", la massacre de la població civil promoguda per l'exèrcit nacional a la carretera que uneix Màlaga i Almeria, el febrer de 1937. Aquesta obra ja havia estat programada anteriorment, però la Covid va impedir que es pogués representar. L'espectacle també forma part del cicle de memòria històrica d'enguany. Tota la resta de la programació es pot consultar de manera detallada en el següent enllaç.

El cicle cultural ha estat possible per l'empenta de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Berga i la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat i la Diputació de Barcelona, amb la programació de 8 espectacles. A més, l'Escola Municipal de Música de Berga i el Conservatori de Música dels Pirineus han proposat 3 concerts amb motiu del 51è aniversari del centre. La resta d'activitats han estat impulsades des de les associacions de pares de les escoles Santa Eulàlia de Berga i Princesa Làscaris de Casserres, i diverses entitats culturals de la ciutat, com ara, Tràfec Teatre, La Closca, l'Agrupació Teatral La Farsa, l'Escola de Ballet Mª Alba i Càritas Parroquial de Berga.
Preus i entrades
Les entrades de les propostes impulsades per l'Ajuntament, l'Escola de Música Municipal i el Conservatori dels Pirineus (Els fusells de la senyora Carrar, Concert Simfònic de l'Orquestra del Conservatori de música dels Pirineus, Terra de voltors, Oye Polo World Tour, Les dones sàvies, La Banda de l'EMM Berga i Solistes, El pes d'un cos, Camerata Bacasis & DJ Arzzett, La llàntia meravellosa, La màquina del temps i El Pot Petit), es podran comprar a través de la web de TicketArai es posaran a la venda a partir del 4 de febrer.  Els interessats podran adquirir les entrades en línia fins a les 12 del migdia del mateix dia de la realització de l'espectacle. La venda a taquilla del Teatre es farà fins una hora abans de l'inici de l'obra.

Per la resta d'activitats, caldrà consultar els cartells específics per a saber tota la informació relacionada amb el preu. L'àrea de Cultura també ha posat a disposició de la ciutadania un canal per atendre consultes a través de l'adreça de correu electrònic cultura@ajberga.cat i al telèfon 600 463 398. L'horari d'atenció telefònica serà de
dilluns a divendres, de 9 a 13 h.

Arxivat a