Berga ha acollit aquest dilluns la trobada de la Federació Intercomarcal d'Hostaleria, Restauració i Turisme (FIHRT), formada per representants del gremi d'arreu de Catalunya. Durant la reunió s'han abordat temes d'actualitat que afecten el sector, com l'impacte de les restriccions marcades per la Covid o les noves obligacions del sector en aspectes tècnics i legals.
A l'assemblea del mes de gener hi han assistit gerents i presidents d’associacions provinents de les Terres de l’Ebre, el Penedès, Ponent o el Garraf, entre d’altres. El dia ha començat a Berga amb una ruta guiada per la ciutat a càrrec de l'historiador local Toni Gol per a conèixer el passat del municip i ha finalitzat amb la visita a l’exposició de la Patum del convent de Sant Francesc.
Posteriorment, els membres s'han trobat al restaurant La Cabana en un dinar-reunió amb la presència del regidor de Turisme de l’Ajuntament de Berga, Andreu Comas; del president de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, Lluís Vall; i del president de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà, Josep Maria Serarols amb qui Hostaleria i Turisme del Berguedà hi té un conveni de col·laboració.
A banda dels representants de diverses associacions del territori, han assistit a la trobada el gerent de la FIHRT, Daniel Brasé i el president d’Hostaleria i Turisme del Berguedà, Jordi Badia.
La Federació Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme es reuneix a Berga
Els representants del gremi d’arreu de Catalunya celebren la seva assemblea a la capital berguedana per tractar els temes d’actualitat del sector
24
de gener
del
2022
Actualitzat
a les
19:02h
El més llegit