El Berguedà és l'escenari del nou videoclip de Lucy Rose

La cantant britànica escull Borredà i la Riera de Merlès

Redacció
30 de maig del 2015
Actualitzat a les 17:03h
Lucy Rose, en concert
Lucy Rose, en concert | Man Alive / Wikipedia

Lucy Rose, en concert Foto: Man Alive / Wikipedia


El Berguedà, concretament la Riera de Merlès, al terme municipal de Borredà, ha estat un dels paratges elegits per la compositora i cantant anglesa Lucy Rose, per gravar una part del videoclip del seu nou àlbum que sortirà aquest estiu, Work it Out. En aquest, Rose, coneguda pel seu disc Like I Used To, passeja pel voral de la riera fins que, finalment, es tira a l'aigua en un dels gorgs. 

Segons ha informat l'alcalde de Borredà, Joan Roma, l'empresa encarregada de la filmació, Sony Music, buscava un indret “de gran bellesa i naturalitat”, una expectativa que els paratges del municipi han satisfet, tot comptant amb la col·laboració de l'Ajuntament, que s'ha bolcat per donar  “totes les facilitats” perquè indrets com Borredà, “puguin aparèixer en els mitjans de comunicació de tot el món”, ha explicat. 

Rose ha publicat dos àlbums de folk rock, indie folk i acústica, toca diversos instruments i és coneguda a nivell europeu. Durant la seva carrera musical, ha exercit com a telonera d'Elton John, i ha actuat a festivals d'interès internacional com el Festival de Glastonbury.