El Cicle Gaudí porta a Berga «Pan de limón con semillas de amapola» de Cristina Campos

La readaptació cinematogràfica de l'obra es projectarà aquest dijous a dos quarts de nou del vespre al Cinema Patronat

Redacció
19 de gener del 2022
El film és una readaptació cinematogràfica dirigida per Benito Zambrano
El film és una readaptació cinematogràfica dirigida per Benito Zambrano | Diputació de Barcelona
El Cinema Patronat de Berga acull aquest dijous a dos quarts de nou del vespre, la primera proposta cinematogràfica del Cicle Gaudí 2022. Es tracta de l'adaptació a la pantalla gran de la novel·la "Pan de limón con semillas de amapola" de Cristina Campos i dirigida per Benito Zambrano.

Estrenada el mes de novembre passat, aquest gener es podrà veure a una cinquantena de municipis de la província de Barcelona en el marc d'aquest cicle de l'Acadèmia del Cinema Català, amb el suport de la Diputació de Barcelona per a la difusió de produccions catalanes.

La pel·lícula explica la història de dues germanes que es retroben de nou a Valldemossa, un petit poble de l'interior de l'illa de Mallorca, per vendre la pastisseria que han heretat d'una dona a la qui ni tan sols coneixen.

Després de ser separades en l'adolescència i d’haver construït les seves vides de forma totalment diferent, les germanes intentaran descobrir els secrets de la seva misteriosa herència, alhora que recuperen el temps perdut i fan front a conflictes familiars del passat.

Les actrius Elia Galera i Eva Martín protagonitzen aquesta història de sororitat i d'amor fraternal que ha rebut el suport de la crítica i ha aconseguit una nominació al Goya al Millor guió adaptat.

L'entrada general és de 4,5 euros i poden gaudir de descomptes aquelles persones amb possessió del Carnet Jove i els socis de la Federació d'Ateneus de Catalunya.
Arxivat a