El sopar per ajudar un orfenat del Nepal recull 874 euros

Un centenar de persones participen a l'acte celebrat al Refugi dels Rasos de Peguera

Redacció
30 de maig del 2015
Actualitzat a les 12:30h
Bandera del Nepal feta amb llantions
Bandera del Nepal feta amb llantions | Dani Tristany

El sopar que es va organitzar aquest divendres al Refugi dels Rasos de Peguera va permetre recollir 874 euros que s'enviaran a l'orfenat de la capital del Nepal, Kathmandú, afectat pels terratrèmols que van sacsejar aquest territori asiàtic a finals d'abril. Finalment, 79 persones van participar a l'acte, mentre que una quinzena més va pagar el sopar per donar suport a la iniciativa però sense assistir-hi.

 

 

Durant el sopar, es va agrair a la feina dels cuiners. Tant la de Rashpal Kaur, cuinera del restaurant indi 'Royal India' de Berga, com la del bomber Rafa Blanco, que van col·laborar-hi desinteressadament. Els organitzadors, coordinats per la família berguedana Ribera-Barniol, van aprofitar per explicar com s'enviaran els diners al Nepal. D'altra banda, els assistents al sopar van comprar diversos llantions que, posteriorment, es van encendre a l'exterior del refugi per dibuixar en plena nit la bandera del Nepal. La pluja, que havia caigut fins llavors, va donar una treva per posar el punt artístic a la jornada.

Els diners recaptats durant el sopar, sumats als que ja s'havien recollit fins ara, sumen 1.624 euros. El grup de suport berguedà estaria molt satisfet i qualificaria d'èxit la iniciativa si s'arribés a la xifra dels 2.000.
 

Assistents al sopar dibuixant la bandera del Nepal a l'exterior del refugi Foto: Dani Tristany