El berguedà Toni Fuidias guanya la Supercopa d'Espanya amb el Reial Madrid

El jove porter, de 20 anys, va incorporar-se a l'equip blanc amb només 12 anys després de jugar amb el Berga i el Manresa

Joan Obiols
17 de gener del 2022
Actualitzat a la 13:39h
Toni Fuidias, a la dreta de la imatge, celebra el triomf de la Supercopa d'Espanya amb els seus companys del Reial Madrid | Reial Madrid
El porter berguedà Toni Fuidias s'ha proclamat aquest diumenge a la nit, campió de la Supercopa d'Espanya amb el Reial Madrid després de vèncer l'Athletic Club de Bilbao per 2-0. Luka Modric al minut 37 i Karim Benzema al 51, han sentenciat el partit amb dos gols de penal. Fuidias formava part de la convocatòria per la final que s'ha jugat a Riad, la capital de l'Aràbia Saudita, però no ha disputat minuts sobre el terreny de joc.