Detenen un home per cinc robatoris amb força a domicilis d’Avià i Berga

El detingut escalava la façana de l'habitatge i forçava una porta o finestra fent palanca amb una eina

Redacció
12 de gener del 2022
Actualitzat a les 11:58h
Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra | Josep M Montaner
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest diumenge, 9 de gener, un home de 19 anys, com a presumpte autor de cinc delictes de robatori amb força. La detenció és el resultat d'una investigació iniciada a finals d'agost, després de produir-se cinc robatoris amb força en domicilis d'Avià i Berga.

En el decurs de la investigació els mossos van constatar que el lladre sempre utilitzava el mateix modus operandi: escalava la façana de l'habitatge i forçava una porta o finestra fent palanca amb una eina. Un cop a l'interior, sostreia joies i diners, principalment.

La investigació va concloure el 9 de gener amb la detenció, a Berga, del presumpte autor dels fets. El detingut està presumptament relacionat amb un total de cinc robatoris amb força, quatre comesos a Avià a finals d'agost, i un a la ciutat de Berga a mitjans de novembre. Durant les indagacions es van poder recuperar algunes de les joies sostretes, les quals es van retornar als seus propietaris.

El detingut va passar aquest dilluns, 10 de gener, a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Berga, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.
 
Arxivat a