L’Ajuntament de Cercs equipa amb 10 «chromebooks» més l’Escola Sant Salvador

Són uns aparells similars als ordinadors portàtils però més lleugers i tàctils

Redacció
10 de gener del 2022
Actualitzat el 11 de gener a les 11:36h
Els alumnes del centre amb els nous chromebooks
Els alumnes del centre amb els nous chromebooks | Ajuntament de Cercs
Al tornar a l’escola, després de les vacances de Nadal, els alumnes de l’Escola Sant Salvador de Cercs s’han trobat amb nou material informàtic. Es tracta de deu “chromebooks”, uns aparells similars als ordinadors portàtils però més lleugers i tàctils, que l’Ajuntament de Cercs ha comprat per al centre escolar per tal d’anar-lo adaptant a la realitat digital del moment.

Aquests ordinadors es sumen als deu que ja es van adquirir l’any passat de forma conjunta entre l’Ajuntament, l’escola i l’AFA per assolir l’objectiu de digitalitzar l’escola i garantir l’equitat en l’accés a les tecnologies de tot l’alumnat.

Aquesta petita inversió forma part de l’aposta del govern municipal per escola de proximitat i de qualitat tal com ha afirmat l’alcalde, Jesús Calderer. “Per nosaltres l’escola és un dels pilars fonamentals del municipi, és per això que continuem amb el compromís d’anar equipant l’escola amb el material necessari, en aquest cas tecnològic, per augmentar la qualitat educativa del centre”.

Per altra banda,  la directora de l’escola, Cristina Gran, creu que amb aquesta nova aportació de “chromebooks” el centre disposarà de suficient material perquè l’alumnat de cicle superior, un dels cicles que més utilitza la plataforma informàtica, disposi d’un ordinador per alumne. Gran explica que “aquests aparells s’utilitzen sobretot amb aplicacions informàtiques específiques d’algunes matèries. També els alumnes els poden usar per fer treballs en grup des de casa, sense necessitat de trobar-se físicament, o en casos de confinament”.