Premien com a sisè millor escape room del món «La Casa» de la berguedana Insomnia Corporation

L’empresa berguedana obté un nou reconeixement en els Top Escape Rooms Project (TERPECA)

20 de desembre del 2021
Actualitzat a les 15:57h
Escape Room «La Casa»
Escape Room «La Casa» | Insomnia Corporation
La Casa de l’empresa berguedana Insomnia Corporation és el sisè millor escape room de món. Així ho van anunciar aquest diumenge en la gala temàtica dels Top Escape Room Project (TERPECA). Amb aquest reconeixement, es converteix amb el segon millor de Catalunya, darrere de Cybercity 2049 – Escape Barcelona, i quart de tot l’estat espanyol.

El guardó com a millor escape room del món se’l va endur el basc Tú también flotaràs de Mad Mansion. La segona i tercera posició del podi van anar a parar a Holanda amb The Dome – Mama BazookaiMolly’s Game – Down The Hatch. El madrileny La Santa i el català Cybercity 2049 – Escape Barcelona van completar el Top 5 mundial.

Estrenat el 24 de juny del 2020, l’experiència de “La Casa” se situa l’any 1972, on la família Maith va construir una casa per viure-hi. Als pocs anys, un greu accident al pou de la casa va fer que la família quedés pertorbada. La història no va acabar bé, ja que va ser trobada morta en la finca. Després de més de 40 anys tancada, la casa ja estat totalment reformada i preparada pel turisme rural.

Insomnia Corporation, entre les 25 millors empreses d’escape room
Els TERPECA també van reconèixer Insomnia Corporation com la 21a millor empresa d’escape room del món. Paral·lelament, l’altre escape room que té l’empresa berguedana, El còctel del doctor, va ser reconegut com a finalista.