L’Escola FEDAC de Gironella posa a la venda diferents jocs que els alumnes han fet per «La Marató»

Els jocs es podran comprar a partir d’aquest divendres fins a la primera setmana de gener

17 de desembre del 2021
Actualitzat a les 15:23h
L’Escola FEDAC de Gironella col·labora un any més amb «La Marató de TV3»
L’Escola FEDAC de Gironella col·labora un any més amb «La Marató de TV3» | Escola FEDAC de Gironella
L’Escola FEDAC de Gironella col·labora un any més amb La Marató de TV3. Enguany, han posat en venda diversos jocs que l’alumnat ha creat a les botigues del poble. Els nens i nenes de l’escola han reflexionat i emfatitzat sobre les malalties mentals, és per això que han volgut contribuir amb la causa.

Quan juguem, mantenim el cap ocupat”. Aquest és el lema pel qual han decidit crear diversos jocs per vendre’ls i recaptar diners per la seva investigació. Els alumnes més petits de l’escola han creat un Tangram; els cursos de primer, segon i tercer de primària, un 3 en ratlla; l’alumnat de quart han dissenyat un Mikado; i els més grans, els de cinquè i sisè, un Memory de Gironella.

Els jocs es podran comprar a partir d’aquest divendres fins a la primera setmana de gener a tots aquests establiments: Cal Arpellot, Serra Esports, La Llar, Santi Comelles, Estètica Brisa, Perruqueria Vicens, restaurant Cal Pajares i Bar Burgui.

El centre es defineix com una petita gran escola que aposta per contribuir amb causes tan importants com les que porta a terme la Marató. Així doncs, l’Escola FEDAC camina conjuntament amb tots els projectes i propostes que contribueixen amb el repte de Glocalitat de l’escola: fomentar el sentit de la responsabilitat i la solidaritat, crear espais i grups de ciutadania activa i compromesa amb la transformació social i desenvolupar cooperativament projectes solidaris.
 
Arxivat a