El govern d’Avià fa canvis en la distribució de les carteres de Cultura i Participació Ciutadana

El regidor Carles Navarro assumeix l'àrea de Cultura, i la regidora Montse Casellas, la de Participació Ciutadana

Redacció
15 de desembre del 2021
Actualitzat a les 10:27h
Nova distribució de les carteres de Cultura i Participació Ciutadana
Nova distribució de les carteres de Cultura i Participació Ciutadana | Ajuntament d'Avià
El govern d’Avià ha fet canvis al cartipàs municipal amb l’objectiu de potenciar l’acció de l’executiu avianès. Les modificacions han consistit a fer una nova distribució de les carteres de Cultura i Participació Ciutadana.

Fins ara, la regidora Sara Subirana s’encarregava de les àrees de Participació Ciutadana, Cultura, Festes, Joventut i Comunicació. Arran dels canvis esmentats, l’àrea de Cultura l’ha assumit el regidor Carles Navarro, que l’afegeix a les que ja duia fins ara i que són Ensenyament i Medi Ambient.

Per altra banda, la regidora Montse Casellas es fa càrrec de Participació Ciutadana, que se suma a les seves responsabilitats en les àrees d’Hisenda i Pagesia. D’aquesta manera, la regidora Sara Subirana es queda amb les àrees de Festes, Joventut i Comunicació.

L’alcaldessa d’Avià, Patrocini Canal, ha explicat que amb aquests canvis es potencia l’acció de govern. “El nostre objectiu és servir els nostres conciutadans i creiem que la redistribució de les carteres ens hi ajudarà”, ha exposat.