El Monestir de Sant Llorenç acomiada el 2021 amb el tradicional concert de Nadal i de Final d’Any

Sota el nom de «Pacem In Terris», l’Associació Civitas Cultura tanca la programació cultural i la 2a Biennal de Romànic Berguedà

14 de desembre del 2021
Actualitzat a la 13:42h
Presentació dels concerts de Nadal i de Final d'Any
Presentació dels concerts de Nadal i de Final d'Any | ADBerguedà
El Monestir de Sant Llorenç de Guardiola de Berguedà acomiadarà l’any, com és de costum, amb el tradicional Concert de Nadal i de Cap d’Any. En aquest sentit, l’Associació Civitas Cultura donarà per tancada la programació cultural al Monestir d’enguany i la 2a Biennal de Romànic Berguedà.

Sota el títol de “Pacem In Terris”, el concert de Nadal se celebrarà el 18 de desembre, a les 6 de la tarda, i el de Final d’Any, el 26 de desembre, a la mateixa hora. Per reservar les entrades serà necessari inscriure’s en aquest enllaç.

El concert de Nadal anirà a càrrec del Grup Vocal V9 de Gironella. La coral berguedana presentarà un repertori amb dos vessants ben diferenciats. Per una banda, un repertori de nadales tradicionals, i per l’altra, un tast del projecte més extens “Passejant amb en Llach”, en el qual volen retre homenatge a un dels cantautors més brillants i compromesos amb la llibertat i la defensa dels pobles oprimits.

Pel que fa al concert de Final d’Any, que es gaudirà per Sant Esteve, el Quintet Indora, format a Barcelona, presentarà un programa format per madrigals italians de Claudio Monteverdi i madrigals anglesos de diversos autors. Amb l’obra “Nymphs of Diana”, ens trasllada a l’univers poètic de les èglogues i el subgènere líric que idealitza la vida bucòlica dels pastors. En l’entorn natural d’aquest paradís terrenal, pastors i nimfes expliquen els seus amors i desamors.